image of Dansen naar vrijheid

Dansen naar vrijheid

Door André Pelgrims
Nederlands | Paperback | 2021  

Beschikbaar

€ 30,-

Samenvatting

Voor André Pelgrims is het leven een dans naar vrijheid. Het is een zoektocht naar je volle en vrije zelf, naar authentiek en persoonlijk leiderschap.

Die dans vindt zijn eigen vorm te midden van alle verschillende familiale, vriendschappelijke, professionele en maatschappelijke groepen waartoe je bewust en onbewust behoort. Deze groepen en hun leiders kunnen je hierin vertrouwen geven, anderen dagen je meer uit of staan gewoon in de weg.

Hoe loopt jouw pad? Hoe evolueert jouw dans? Weet jij wie je in al je vrijheid bent en wat je daarin te doen staat? En wat betekent dit voor de groepen die jij vervoegt, begeleidt of leidt? Hoe helpt een groep jou in deze zoektocht en wat geef jij anderen in ruil?

In lyrische stijl gaat André Pelgrims, rasexpert in groepsdynamica, op zoek naar antwoorden op deze essentiële vragen. Door eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en de lezer een spiegel voor te houden, helpt hij iedereen die vanuit eigen kracht leiderschap wil ontwikkelen om het leven kwalitatief te doen evolueren, waardoor impliciet ook je persoonlijke draagvlak verruimt.

André Pelgrims begeleidt leiders en teams wereldwijd om waarachtig leiderschap, authentieke samenwerking, creativiteit en innovatie te brengen.

Productspecificaties

Auteur(s)
André Pelgrims
Taal
Nederlands
NUR Code
808
Uitgavejaar
2021
Afmetingen
240x160x30 mm
Gewicht
552 gram
Druk
1
ISBN10
9464014636
ISBN13
9789464014631