image of De sweet spot van leiderschap

De sweet spot van leiderschap

Door Peter Nientied, Jantien Martin
Nederlands | Paperback | 2021  

Beschikbaar

€ 24,99

Samenvatting

In De sweet spot van leiderschap brengen Peter Nientied en Jantien Martin leiderschap naar een hoger niveau, waarmee complexe vraagstukken in veranderende omstandigheden in goede banen geleid kunnen worden. Enerzijds zijn een duidelijke visie en strategie nodig, anderzijds vraagt het om meer autonomie in de uitvoering, voor meer slagkracht en flexibiliteit.

Peter Nientied en Jantien Martin hebben een leiderschapsmodel ontwikkeld gebaseerd op een alternatieve kijk op leiderschap, met zelfleiderschap als basis, ondersteund door empowering leidinggevenden die verantwoordelijkheden en zeggenschap delegeren om gedeeld leiderschap in teams te stimuleren. Daar waar zelfleiderschap, empowering leiderschap en gedeeld leiderschap samenkomen, ontstaat een vliegwiel.

Dit is de sweet spot van leiderschap. Hoe je de sweet spot van leiderschap benadert, wordt met aansprekende voorbeelden en praktische stappen uitgelegd. Door aan de slag te gaan met de inzichten en strategie├źn uit dit boek wordt het leiderschap meer gedeeld en nemen het werkplezier, de autonomie en de motivatie toe, en het succes van de organisatie.

Productspecificaties

Auteur(s)
Peter Nientied, Jantien Martin
Taal
Nederlands
NUR Code
770
Uitgavejaar
2021
Afmetingen
230x150x16 mm
Gewicht
292 gram
Druk
1
ISBN10
9047015843
ISBN13
9789047015840