image of Het labyrint van de ziel

Het labyrint van de ziel

Door Gyuri Vergouw
Nederlands | Paperback | 2022  

Beschikbaar
Let op: niet vanuit PO-budget

€ 20,-

Samenvatting

Het labyrint van de ziel

Een magische reis naar persoonlijke groei

Als Jason Leonard op een verlaten strand ontwaakt slaat de paniek bij hem toe. Is hij alles kwijtgeraakt, zal hij zijn geliefden ooit nog zien? Hij beseft dan niet dat hem een magische reis te wachten staat. In zijn zoektocht naar redding betreedt hij de vreemde en betoverende wereld van een labyrint, waar hij zijn leven en de wereld waarin hij leeft beter leert begrijpen.

Dankzij bezielende ontmoetingen met mythische wezens en personages als levensgenieter Dio, jongleur des levens Hermes, poortwachtster Holda en natuurmens Wolf leert hij voortdurende persoonlijke ontwikkeling als sleutel voor een gelukkig en vervuld leven te omarmen. Het labyrint van de ziel is een mythische vertelling die de lezer hoop en inspiratie biedt en inzicht geeft in de mogelijkheden om levensvragen zélf te beantwoorden.

Auteur Gyuri Vergouw wordt in zijn werk als coach en adviseur dagelijks geconfronteerd met complexe levensvragen van cliënten. In Het labyrint van de ziel heeft hij zijn kennis hiervan op inspirerende wijze verwerkt.

Productspecificaties

Auteur(s)
Gyuri Vergouw
Redacteur(s)
Lyda Westerink
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
341
Uitgavejaar
2022
Afmetingen
215x151x19 mm
Gewicht
322 gram
Druk
1
ISBN10
9080531774
ISBN13
9789080531772