image of In Spirit

In Spirit

Door Beitske Bouwman, Karst-Janneke Rogaar
Nederlands | Paperback | 2021  

Beschikbaar

€ 22,50

Samenvatting

In Spirit is voor iedereen die op zoek is naar zingeving, inzicht, liefde, hoop, stilte en reflectie. In inspirerende verhalen en bespiegelingen over het leven wordt de lezer weggedragen uit de dagelijkse gedachten en teruggebracht naar het diepere zelf, de levenskern, het eigen zijn. De natuur speelt hierbij een belangrijke rol. Als levendige kracht, metafoor en opening naar bewustwording.

Het boek biedt tevens coaches, psychologen en therapeuten handvatten voor reflectie en gesprek. Het brengt inspiratie voor mindfulness en meditatielessen en kan worden ingezet bij wandel- en natuurcoaching. Ook wordt het gebruikt om betekenis te geven aan gebeurtenissen als geboorte, huwelijk en afscheid.

Beitske Bouwman is bekend schrijver van o.a. vier romans, ze is freelance docent aan de Radboud Universiteit en de Universiteit van Wageningen en oprichter van Anaya Academy waarin zij mensen in verbinding brengt met de natuur. Karst-Janneke Rogaar is illustrator en bekend van oa Keizer Ei en Spinder. Ze won diverse prijzen waaronder de Zilveren Penseel in 2019 voor haar tekeningen in het filosofieboek Vriendschap is alles.

Productspecificaties

Auteur(s)
Beitske Bouwman, Karst-Janneke Rogaar
Taal
Nederlands
NUR Code
808
Uitgavejaar
2021
Afmetingen
232x152x10 mm
Gewicht
246 gram
Druk
1
ISBN10
9085601339
ISBN13
9789085601333