image of Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2021

Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2021

Door Ilse Jansen
Nederlands | Paperback | 2021  

Beschikbaar

€ 215,-

Samenvatting

De pandemie heeft een impact die we van te voren niet hadden kunnen voorzien. Met grote gevolgen voor onze economie en arbeidsmarkt. Het is niet te voorspellen hoelang deze pandemie ons nog bezig gaat houden, maar dat er grote gevolgen aan verbonden zijn, lijkt duidelijk. We zien in ieder geval dat er verschuivingen plaatshebben in de manier van werken, waarvan het goed zou kunnen dat deze ook op de langere termijn voor veranderingen gaan zorgen. Denk daarbij aan het recht om thuis te mogen werken, heerste daar lang toch een vorm van taboe op, nu zien we dat het kan.

Hoe dan ook er is veel gebeurd en er gebeurt nog steeds veel. Veranderingen volgen elkaar al snel op en nu zo mogelijk met een nog grotere snelheid. Dit vraagt flexibiliteit van zowel werkgevers als werknemers op arbeidsvoorwaardelijk terrein. Dat blijkt uit dit voor u liggende Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2021.

Het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2021 bespreekt op multidisciplinaire wijze dagelijks in de praktijk voorkomende onderwerpen. Elk onderwerp is zo mogelijk integraal behandeld vanuit arbeidsrechtelijk, medezeggenschapsrechtelijk, pensioenrechtelijk, fiscaal en sociaalzekerheidsrechtelijk perspectief. Wat arbeidsrechtelijk efficiƫnt is, hoeft dat sociaalzekerheidsrechtelijk namelijk niet te zijn. Andersom kan een sociaalzekerheidsrechtelijke planning zinloos zijn, indien die planning ziet op een situatie die arbeidsrechtelijk niet is toegestaan. Hiermee onderscheidt het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2021 zich van andere werken.

Productspecificaties

Auteur(s)
Ilse Jansen
Redacteur(s)
Ilse Jansen, Huub van Osch
Taal
Nederlands
NUR Code
807
Uitgavejaar
2021
Afmetingen
297x210x13 mm
Gewicht
767 gram
Druk
1
ISBN10
9462157405
ISBN13
9789462157408