image of Purpose

Purpose

Door Paul Stamsnijder
Nederlands | Paperback | 2019  

Beschikbaar

€ 29,99

Samenvatting

Er is geen begrip in het huidige strategiedenken dat zo vaak wordt gebruikt als purpose. Logisch. Want wie voor een hoger doel gaat, krijgt niet alleen een sterkere reputatie en meer invloed, maar doet het financieel ook beter. Tegelijkertijd is er geen begrip dat zo vaak verkeerd wordt begrepen. Met alle gevolgen van dien: is het verhaal niet oprecht, dan ligt reputatieschade op de loer.

Met dit boek zet Paul Stamsnijder organisaties op scherp: het ontwikkelen van je purpose is een zaak voor hoofd, hart en handen. Hij laat zien hoe je achterhaalt wat de verwachtingen van stakeholders zijn, hoe je je hogere doel bepaalt en medewerkers daarin meeneemt, en hoe je hierover met de buitenwereld communiceert. Purpose schetst het verhaal van de moraal. Voor organisaties die het voortouw willen nemen in onze samenleving, door maatschappelijke, economische en persoonlijke meerwaarde te creƫren.

Purpose - het verhaal van de moraal is de ideale gids voor leiders, bestuurders, toezichthouders, managers, marketeers en communicatieprofessionals die groter durven te denken. Een geloofwaardige bedoeling gaat voorbij de doelstellingen. Wie kleiner denkt, maakt problemen groter. Wie groter denkt, maakt problemen kleiner.

Trefwoorden: Purpose leiderschap verhaal reputatie organisatie hoofd hart handen Paul Stamsnijder handleiding

Productspecificaties

Auteur(s)
Paul Stamsnijder
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
238x159x22 mm
Gewicht
592 gram
Druk
1
ISBN10
908965481X
ISBN13
9789089654816