image of Wie zorgt dat het goed komt?

Wie zorgt dat het goed komt?

Door Pieter van der Haak
Nederlands | Paperback | 2018  

Beschikbaar
In catalogus

€ 20,-

Samenvatting

Pieter van der Haak geeft je in ‘Wie zorgt dat het goed komt?’ alles wat je nodig hebt om eigenaarschap te vergroten in jouw bedrijf of team. Hoe kun je ervoor zorgen dat iedereen zijn volle vermogen inzet om tot het beste resultaat te komen.

Veel managers, leidinggevenden of ondernemers raken energie kwijt als hun medewerkers geen eigenaarschap laten zien. Ze doen hun werk wel, maar zetten net niet dat tandje bij om een verschil te maken. Hoe mooi is het als je ziet dat mensen zich ‘ontfermen’ over een beoogd resultaat! Het is van hen, ze zijn er persoonlijk mee verbonden. Ze zorgen ervoor dat het goed komt.

Hoe stimuleer je eigenaarschap en wanneer verdwijnt het weer? Van der Haak weet vanuit zijn lange praktijkervaring tot de kern van eigenaarschap door te dringen. Wie als manager zijn

mensen helpt te ontdekken wat ze willen bereiken, en hun laat ervaren dat ze iets wezenlijks bijdragen aan de organisatie, creëert het vertrouwen waarin alle samenwerking slaagt.

Met dit boek krijg je de handvatten en inzichten aangereikt om eigenaarschap in jouw organisatie of team daadwerkelijk te laten ontstaan.

Productspecificaties

Auteur(s)
Pieter van der Haak
Taal
Nederlands
NUR Code
808
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
210x136x17 mm
Gewicht
254 gram
Druk
1
ISBN10
9047011376
ISBN13
9789047011378