image of Hybride teams

Hybride teams

Door Marjolijn Feringa, Bregje Spijkerman
Nederlands | Paperback | 2021  

Beschikbaar

€ 24,95

Samenvatting

Een verfrissend andere kijk op werken in teams

Hoe gaat dat bij jou op je werk? Werkt je team op maandag en dinsdag thuis en de andere dagen op kantoor? Dat klinkt als een administratieve oplossing om grip te krijgen op een oude manier van werken.

Hybride teams biedt managers, leidinggevenden en iedereen die zijn weg zoekt in een nieuwe, hybride werkomgeving een frisse blik op samenwerken in teams. Oude gewoontes gaan overboord. Hybride werken vraagt om nieuwe routines en vaardigheden zoals digitaal vergaderen en asynchroon werken, maar ook om een flinke dosis flexibiliteit en een sterk teamgevoel.

Met het Teamkompas in dit boek groei je stap voor stap naar een sterk hybride team. Daarnaast laten de auteurs zien hoe je je als leidinggevende ontwikkelt tot hybride leider. Voorbeelden van bedrijven die zelf de transitie naar een hybride organisatie doormaken, geven inspiratie en de vele praktische tips stomen je klaar voor een nieuwe manier van werken. Die leidt niet alleen tot betere resultaten, maar ook tot meer werkgeluk.

Marjolijn Feringa is ondernemer, interim-directeur en executive coach. Bregje Spijkerman is ondernemer en eigenaar van TeamTalk en Spijkerman Trainingen. Samen maken ze de podcast Bazenradio.

Productspecificaties

Auteur(s)
Marjolijn Feringa, Bregje Spijkerman
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2021
Afmetingen
230x150x12 mm
Gewicht
324 gram
Druk
1
ISBN10
9024443261
ISBN13
9789024443260